Mo Gårds nya medarbetare i Nyköping!

2 juli, 2020

Mo Gårds nya medarbetare i Nyköping – Gruppbild områdeschef, enhetschef, regionalt verksamhetsstöd och specialpedagog
Mo Gårds nya medarbetare i Nyköping – Gruppbild områdeschef, enhetschef, regionalt verksamhetsstöd och specialpedagog

Gruppbilden visar Mo Gårds nya medarbetare i Nyköping; Caroline Johansson/övergripande specialpedagog, Pernilla Karlsson/enhetschef, Towe Melwinsson/regionalt verksamhetsstöd och Pernilla Moqvist Pettersson/områdeschef i Södermanland

Inom Mo Gård värdesätter vi kunskap och driv hos våra medarbetare – att med fokus, kreativitet och inlevelseförmåga bidra till ett gott liv för brukarna. Vi vill presentera er för några av våra nya medarbetare i Nyköping, som kommer att göra skillnad i vår verksamhet, de är Pernilla Moqvist Pettersson, Towe Melwinsson, Caroline Johansson och Pernilla Karlsson – Varmt välkomna till oss på Mo Gård!

”Jag vill ge fler människor, i behov av stöd enligt LSS, möjligheten att få en plats
hos oss på Mo Gård. Det kan jag göra genom etableringen i Nyköping. Men också
genom att komma in med nytt tänkande och nya idéer.”
– Pernilla Moqvist Pettersson, områdeschef i Södermanland

Att arbeta på Mo Gård är att göra skillnad på riktigt. Genom att vara ett stöd i brukarens dagliga liv möjliggör du för personens självständighet och självbestämmande. På Mo Gård är vår styrka specialistkompetens inom kommunikationsområdet. Vi ser till hela människan och lägger stort fokus på att se ur individens perspektiv. Och genom kompetensutveckling, utbildning, respektfullt bemötande, anpassning och omsorg skapar vi som medarbetare inom Mo Gård förutsättningar för ett gott liv – för brukaren.

”Inom Mo Gård finns så många möjligheter och man sätter brukaren i fokus.”
– Caroline A Johansson, övergripande specialpedagog i Nyköping

Många av våra medarbetare ser den kontinuerliga satsningen på utbildning och kompetensutveckling som den främsta styrkan i att jobba hos oss på Mo Gård. Vi har pratat med de nya medarbetarna om hur det är att jobba på Mo Gård, vad de ser fram emot och hur de kan göra skillnad för brukarna inom Mo Gård.

Är du intresserad av att bli Mo gårds nya medarbetare? Låt dig då inspireras av alla våra duktiga medarbetares upplevelser av hur det är att arbeta på Mo Gård här