Rekrytering och byggnation i full gång!

9 april, 2020

Karta som visar vår etablering i Nyköping
Karta som visar vår etablering i Nyköping

Rekryteringen av personal är nu i full gång och byggnationen av de två första LSS-boendena i Nyköping börjar ta form

– Vi har fått ett fantastiskt stort gensvar på våra annonser att jobba som medarbetare för Mo Gård i Nyköping, berättar Ros-Mari Seidlitz, etableringsansvarig. Det är riktigt roligt att se vilken kompetens som finns i vår omvärld och som vill jobba med oss. I dagsläget har vi fullt fokus på att jobba vidare i rekryteringsprocessen och för oss innebär det en mängd bokningar av interjuver, genomföra urval och checka referenser. Ett spännande arbete!

– Nu är vi på god väg att skapa ett kompetent team som ska vara med och öppna portarna i september till vårt första LSS-boende Växthusgränd i Marieberg, avslutar Ros-Mari.

Följ med oss på en virtuell rundvandring och se hur den inre miljön börjar ta form. Peter Rinman, VD Mo Gård Fastighet ger oss följande bygglägesrapport om Växthusgränd – ”Skalet i form av fasad och tak är nu klart samt det invändiga arbetet är nu i full gång. På tomten skall också en komplementbyggnad med förråd uppföras samt iordningställande av utemiljön.”

 

 

– Vi ser även en bra utveckling av byggnationen vid vårt andra LSS-boende i Svalsta. Här ligger boendet med närhet till naturen vid villasamhället i Svalsta strax söder om Nyköpings citykärna, berättar Peter. I dagsläget är nu stommen rest och nu pågår arbete med i första hand tak, detta för att få ett tätt hus. Därefter påbörjas det invändiga arbetet med huset. Följ oss i utvecklingen fram till inflyttningen, som är beräknad till november 2020.

 

 

Mo Gårds etablering av fyra nya LSS-boenden samt daglig verksamhet i Nyköping, bidrar med kvalitativa insatser för personer med funktionsnedsättningar och skapar nya jobb!