Aktuellt

Verktyg för bättre hälsa 2019

3 december, 2018

Välkommen till en familjehelg som Förbundet Sveriges Dövblinda (FSDB) och Mo Gård arrangerar tillsammans. Denna energigivande helg vänder sig till familjer som har barn/ungdomar under 20 år med dövblindhet. Här får ni chansen att träffa andra familjer som också lever med dövblindhet.

Datum: 17-19 maj 2019
Plats: Bohusgården, Uddevalla

Vi erbjuder en helg med intressanta inslag och umgänge för hela familjen under avslappnade former. Programmet innehåller föreläsningar, workshops och aktiviteter. Parallellt finns goda möjligheter för relax och samvaro på Bohusgårdens fina anläggning. Målet är att helgen ska ge energi och bidra till att ge enkla och användbara verktyg för att hantera vardagen.

Anmälan

Vi önskar er anmälan senast 1 mars 2019. Observera att anmälan är bindande (för mer info ladda ned inbjudan nedan).

Det finns plats för 15 familjer under helgen, vi prioriterar att ta med familjer som inte tidigare varit med på dessa helger.

Ladda ned inbjudan (pdf)