Mo Gård AB:s VD slutar

20 januari, 2017

Text där det står
Text där det står" Let´s celebrate"

Mo Gård AB:s VD och koncernchef Michael Karlsson avslutar sin tjänst den 31 januari 2017. Styrelsens ordförande Kjell Nilsson går in som arbetande styrelseordförande/ tillförordnad koncernchef tills ny VD är utsedd. Processen med att rekrytera en ny ordinarie VD och koncernchef för Mo Gård kommer att påbörjas omgående och leds av Mo Gård AB:s styrelseordförande Kjell Nilsson.

Michael Karlsson tillträdde som VD för Resurscenter Mo Gård 2010 samt VD för Mo Gård AB 2015 och har dessförinnan varit verksam inom Mo Gård i varierande befattningar sedan 1988, bland annat som rektor för Mo Gård Folkhögskola.

  • ­­Michael Karlsson: ”Det har varit 29 fantastiska år och en ynnest att få vara med på en del av Mo Gårds långa resa. Detta känns ju också speciellt under 2017, då Mo Gård firar 70-års jubileum. Mo Gård har verkligen genomgått en spännande utveckling genom åren, där man formats och utvecklats för att möta brukarnas och uppdragsgivarnas behov och önskemål. Jag ser på framtiden för Mo Gård med stor tillförsikt, men någonstans längs vägen så kommer det en tidpunkt där det dags att fatta beslut om att lämna över rodret till en ny VD. Den tidpunkten har kommit nu och det känns mycket bra att kunna fatta detta beslut i största samförstånd med Mo Gård AB:s styrelse. ”  
  • Kjell Nilsson: ”Michael Karlsson har efter en nära tre decennier lång anställning inom Mo Gård valt att gå vidare i livet och arbetslivet. Han har verkat i en lång rad olika roller inom koncernen, varav de två senaste åren som koncernchef. Jag och övriga styrelsen vill uttrycka vårt innerliga och varma tack till Michael Karlsson för ett långt och mycket engagerat arbete för Mo Gård och för dess brukare under alla dessa år.”