Nyheter

Blommor och fjärilar på lila bakgrund

Inbjudan till Föräldrakurs på Sånga-Säby

I dagarna går inbjudan ut till Föräldrakurs på Sånga-Säby som anordnas i samverkan mellan Mo Gård, Tullängsgymnasiet, FSDB och SPSM. Kursen vänder sig till dig som har barn, oavsett ålder, med syn- och hörselnedsättning eller dövblindhet.

På kursen får föräldrar chansen att lyssna till föreläsare, delta i diskussioner och umgås i en trevlig miljö. 2018 kommer vi hålla till på Sånga-Säby utanför Stockholm, läs gärna mer på www.sanga-saby.se.

Ladda ner program och inbjudan nedan.

Ladda ner inbjudan (PDF)
Ladda hem program (PDF)

Första spadtaget för vårt nya boende i Enköping

Tisdagen den 3 april tog vi det första spadtaget för vårt nya boende i Enköping. Boendet planeras vara klart till årsskiftet och ge plats för 6 boende.

Det kommer ge många nya arbetstillfällen i Enköping och vi kommer rekrytera personal under hösten. Håll koll på våra nya tjänster på mogard.se/jobb eller på vår Facebooksida @mogard.se

Läs gärna mer om invigningen på Enköpingspostens sida

 

Bild på ritning

Mo Gård öppnar nytt boende i Finspång

Efterfrågan av platser ökar och Mo Gård kommer under hösten 2018 inviga en helt ny gruppbostad i Finspång. Gruppbostaden kommer ligga centralt och ha 6 specialanpassade lägenheter.

Mo Gård utökar och söker dig som vill vara med och starta en helt ny verksamhet. Tveka inte att kontakta oss och se vår hemsida, lediga tjänster, för mer information.

Ny gruppbostad

Idag är en viktig dag för Mo Gård. Från och med idag tar vi över driften av gruppbostaden Broder Pehr med tillhörande daglig verksamhet i södra Stockholm. Mo Gård driver boendet på entreprenad av Stockholms stad. Denna gruppbostad har tidigare varit i Mo Gårds regi och vi var med och byggde upp verksamheten år 2000. Vi är glada över att återigen ha fått förtroendet att driva denna viktiga verksamhet vidare.

Vi hälsar brukare, personal och anhöriga/företrädare välkomna till Mo Gård.

Nytt nummer av I Fokus

Nu är ett numer av I Fokus på väg till era brevlådor. Tema: Hälsa.

Ladda hem tidningen eller beställ en prenumeration (kostnadsfri) nedan.

Ladd hem tidningen
beställ prenumeration
Nästa sida