Lediga tjänster

Vi är intresserade av dig som har en avslutad gymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet, gärna inom vård- och omsorg eller barn- och fritid. Vi söker också personal med eftergymnasial utbildning och högskoleutbildning främst inom socialt arbete/beteendevetenskap, specialpedagogik och inom hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Skicka ansökan till rekryteringlss@mogard.se  när det gäller LSS och till richard.ostnes@mogard.se när det gäller HVB.

Kunskaper i teckenspråk är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi skyddar dina personuppgifter

Individens personliga integritet och säkerhet för dennes personuppgifter är viktiga för Mo Gård AB med dotterbolag. Vi ansvarar för att personuppgifter behandlas på ett korrekt sätt i enlighet med gällande lagstiftning.

Vi behandlar dina uppgifter i form av ansökningshandlingar samt eventuella personlighetstester för att kunna administrera en fungerande rekryteringsprocess. Genom din ansökan samtycker du till att Mo Gård behandlar de personuppgifter du har angett. Uppgifterna kommer att behandlas av oss inom företaget samt av externt
företag som tillhandahåller personlighetstesterna. När rekryteringsprocessen för den sökta tjänsten upphör kommer dina uppgifter att raderas. Uppgifterna kommer endast att behållas om ansökan leder till en anställning.

Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa, samt få dem rättade eller raderade.

Om du har några frågor gällande behandling av personuppgifter inom Mo Gård är du välkommen att kontakta oss via e-post, dataskyddsombud@mogard.se. Om du inte är nöjd med det svar du får har du rätt att lämna ett klagomål till Datainspektionen som är ansvarig tillsynsmyndighet för personuppgiftshantering.

Intresseanmälan Mo Gård LSS
Intresseanmälan Mo Gård HVB