Gula Villans Vandrarhem

Pris och boende

 

 

Gula Villans Vandrarhem kommer att stänga 1 januari 2019. Det är därför inte möjligt att göra nya bokningar efter det datumet. Har du redan gjort en bokning så är den opåverkad och gäller fortfarande. 

 

Gula Villans Vandrarhem i Enköping ligger vackert och centralt med utsikt över hamnen. Det är den perfekta utgångspunkten för att upptäcka staden med omnejd, inom fem minuters promenad hittar du shopping, restauranger, torget och de berömda parkerna.

Gula Villans Vandrarhem är ett lite annorlunda vandrarhem som drivs av våra brukare som en daglig verksamhet inom Mo Gård.

Vi erbjuder stora nyrenoverade rum, alla med egen dusch och toalett. Vi har en parkering där du parkerar gratis när du bor hos oss.

Vi erbjuder fem stora ljusa rum med totalt 12 bäddar, alla med dusch och toalett där sängen står bäddad när du anländer. I fyra av våra rum finns det 2 st 90 cm sängar som enkelt sätts ihop till en dubbelsäng om du vill det. I ett rum finns fyra 90 cm sängar, där två står ihop som en dubbelsäng. Vi har även extrasäng samt en barnsäng vid behov.

Hos oss ingår alltid lakan, handdukar och städning. Rabatt för FUB-medlemmar, meddela detta vid bokning. I det gemensamma utrymmet har du tillgång till kök och TV.

Incheckning senast 21:00 om man vill ha personalens hjälp i övrigt kan man få kod och nyckel. Då gäller självbetjäning.

Vi håller öppet året runt med reservation för vissa storhelger.