Köp- och betalningsvillkor

När du skickat iväg din beställning får du direkt ett meddelande via mail om att vi mottagit din order. Därefter samlar vi ihop dina böcker och skickar dom till dig. Du får normalt din leverans inom 2-8 arbetsdagar efter det att beställningen gjorts.

Allmänt

Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och personnummer alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Beställning

Böcker beställs via internet på Mo Gård förlags hemsida. Om du får problem är du välkommen att skicka e-post till info@mogard.se, så hjälper vi dig. En beställning via internet är genomförd när du erhållit en orderbekräftelse från oss. Vi garanterar dock inte att vi kan leverera alla de titlar du beställt.

Priser

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Då endast ett pris anges inkluderar det moms. Momsen är 6% för alla böcker 25% för CD och DVD-skivor.

Försäljning EU

Privatpersoner: Boken säljs med 6 % moms och frakten med 25 % moms.
Företag/Organisationer med VAT-nummer: Ingen moms på fakturan.

Försäljning utanför EU

Både för privatpersoner och företag gäller att vi fakturerar utan moms.

Bytesrätt

Mo gård förlag administrerar inga byten men du har full returrätt i 14 dagar. För att byta ut din bok mot en annan returnerar du enligt våra returvillkor och beställer sedan den bok du vill ha istället.

Våra betalsätt

Våra fakturor skickas ut via post i efterhand. Fakturan har en förfallotid på 30 dagar. Hör av dig till ekonomiavdelningen@mogard.se om du har några fakturafrågor.

Leverans

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Mo Gård förlag betalningsansvarig och skickar givetvis en ny vara. Du måste dock meddela vår kundtjänst inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då du returnerar den är du betalningsansvarig.

Får vi tillbaka paket som inte lösts ut från Posten, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur, f n 98 kr. Betalning skall ske med inbetalningskort inom 10 dagar från fakturadatum.

Ångerrätt

Du har rätt att returnera beställda felfria varor. Meddelande om detta ska lämnas omedelbart vid varans mottagande, dock senast inom 14 dagar från leverans. Meddelandet skall ske per e-post till info@mogard.se.

Meddelandet skall innehålla följande information; 1) ordernummer 2) titel på de produkter som du vill returnera. De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick i originalförpackning. Glöm inte att skicka med en notering om orsaken till returen och ditt ordernummer samt kontaktuppgifter. Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav.

Hur gör jag när jag returnerar?

Paketera returen väl och bifoga följesedeln eller annan information där ordernummer och kunduppgifter framgår. Saknas den informationen kan vi inte se att returen kommer från dig. Observera att vi inte kan acceptera returer med andra fraktbolag än Posten.

Du betalar själv för frakten tillbaka enligt Postens portotabell och returnerar till följande adress:

Mo Gård
Mo Gård förlag
Norralundsvägen 13
612 44 Finspång

Vad händer med fakturan/betalningen när jag returnerar?

När vi har mottagit returen krediteras beloppet för den/de varor du har returnerat och ev. ny faktura skickas ut.

 

Kundtjänst

E-post: info@mogard.se