Den 1 januari 2018 tillträder Johanna Bergstrand som ny koncernchef inom
Mo Gård AB och fortsätter därmed arbetet med att utveckla och kvalitetssäkra våra verksamheter. 

Johanna Bergstrand började inom Mo Gård redan 1999. Under sina år inom koncernen har hon arbetat på en rad olika positioner, många av dem har varit ledande befattningar som ex. verksamhetschef, HR-chef och stabs-chef. Johanna har en fil.kand. inom pedagogik och är utbildad inom personal- och organisationsarbete.

När hon till årsskiftet går in i rollen som koncernchef behåller hon även sin tidigare tjänst som VD för Mo Gård LSS AB, som idag utgör ca 80% av verksamheten.

– Johanna är en driven ledare med stor erfarenhet av att jobba med våra kundgrupper. Hon har en lång och gedigen bakgrund inom Mo Gård koncernen och är definitivt rätt person för uppdraget, säger Kjell Nilsson, Mo Gårds styrelseordförande och tillförordnad koncern VD.

– Jag ser fram emot att fortsätta resan vi påbörjat. Jag kan Mo Gård och känner mig trygg i att fortsätta driva koncernen framåt tillsammans med alla fantastiska medarbetare, säger Johanna Bergstrand, blivande koncernchef, Mo Gård AB.

Vi ser fram emot en spännande utveckling av våra verksamheter tillsammans med Johanna. Vi tror att det kommer bli händelserika år där vi på ett ännu bättre sätt kommer kunna möta våra brukares behov och önskemål.