Tillbaka

Rehabiliteringsassistent/undersköterska till Enköping

Är du redo att kavla upp ärmarna och välja ett jobb där du kan göra skillnad? Inför 2019 har vi utökat vår verksamhet i Enköping och söker dig som vill utveckla din kompetens inom vård och omsorg. Arbetet inom Mo Gård är omväxlande och händelserikt – ingen dag är den andra lik. Vill du göra skillnad i en unik miljö där vi skapar en meningsfull vardag tillsammans med brukaren, då har vi jobbet för dig!

Om oss

Mo Gård LSS är en del av koncernen Mo Gård som är en stiftelseägd non-profit organisation. Mo Gård LSS erbjuder specialiserade tjänster inom ramen för Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), samt utbildning i form av gymnasiesärskola. Verksamheten vänder sig till personer med syn-/hörselnedsättning i kombination med ytterligare funktionsvariationer. Vi är en välkänd aktör inom området med över 70 års verksamhetserfarenhet. Mo Gård LSS har drygt 400 medarbetare och inom verksamheten finns drygt 20 enheter i form av boenden och daglig verksamhet, i södra och mellersta Sverige.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som har erfarenhet från funktionshinderområdet som rehabiliterings- eller habiliteringsassistent, undersköterska alternativt en erfarenhet som vi finner likvärdig. Erfarenhet från psykiatrin är meriterande för de tjänster vi ska tillsätta. Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta, skapa kontakter och bibehålla relationer. Vi vill att du är trygg, stabil, strukturerad och har självinsikt. Ett flexibelt tanke- och synsätt är ytterligare en värdefull egenskap i vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Din uppgift som medarbetare är att vara ett stöd i den enskildes dagliga liv och livsföring. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans arbetar för att ge brukaren möjlighet att delta i samhällets gemenskap och leva som andra. Dina insatser ska möjliggöra brukarens rätt till självständighet och självbestämmande. Våra brukare använder teckenspråk eller anpassad kommunikation och har ofta en kombination av funktionsnedsättningar. Vi ger dig en gedigen introduktion samt fortbildning inom Mo Gård LSS.

Övrigt

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på 75-100 procent med månadslön enligt överenskommelse och utifrån individuell lönesättning. Vi tillämpar provanställning och behöver dig så snart som möjligt.

Vill du kontakta oss?

Har du frågor om tjänsten:
Rikard Eriksson, enhetschef, telefon 010-471 67 58
Murat Krasniqi, enhetschef, telefon 010-471 67 84
Renate Östnes, områdeschef, telefon 010-471 66 93

…eller om vår rekrytering:
Ida Hämäläinen, personaladministratör: 010-471 67 72

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post rekryteringlss@mogard.se. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 2019-02-10.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mo Gård LSS har inför rekryteringsarbetet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.