Tillbaka

Socionom, Mo Gård HVB, Östergötland

Mo Gård är en stiftelseägd non-profit verksamhet som erbjuder tjänster inom stöd och service, behandling, utbildning samt kunskapsstöd. Verksamhetens fokusområden är kommunikation och funktionsnedsättning. Vi bedriver verksamhet i 8 städer runtom i Sverige och har ca 600 anställda.

Vi driver flera HVB-hem på olika orter i Sverige med verksamhet för barn, ungdomar och vuxna som har en psykosocial problematik och/eller psykiatrisk problematik ofta med behov av extra stöd när det gäller kommunikation.

Nu söker vi en Socionom som vill arbeta på en liten enhet med stora möjligheter, du kommer att arbeta i direktarbete med ungdomar men också vara delaktig i verksamhetens styrgrupp och arbeta i nära samarbete med ledningen.

Tjänsten är placerad på vår enhet Skärlunda som ligger strax utanför Norrköping och vår enhet Erstorp som ligger utanför Finspång.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är utbildad socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har likvärdig utbildning. Det är viktigt att du vill arbeta med dokumentation, planering och utveckling samtidigt som du inte tvekar inför att vara delaktig i direktarbetet med ungdomarna. Ett krav är att du har B-körkort, eftersom våra miljöer är teckenspråkiga så är det meriterande om du har kunskap i eller är intresserad av teckenspråk.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN

I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att dokumentera vårt arbete samt hålla kontakten med uppdragsgivare och kommuner.

En viktig del i ditt arbete kommer att vara att implementera arbetssätt och metoder i verksamheten. Du kommer ha en övergripande roll i ungdomsteamet men också vara delaktig i styrgruppen vilket ger möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av verksamheten.

VARAKTIGHET/ARBETSTID

Heltid. Arbete dagtid.

LÖN

Månadslön enligt överenskommelse, individuell lönesättning.

KONTAKTPERSON

Ansvarig rekryterare: Annika Söderberg (Platschef Skärlunda, Mo Gård AB) 010-471 66 09, annika.soderberg@mogard.se

Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Vi tar emot ansökan via e-post: annika.soderberg@mogard.se

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!