Tillbaka

Vi söker enhetschef till Enköping

Mo Gård LSS söker enhetschef till ett av våra gruppboenden i Enköping. Arbetet inom Mo Gård är omväxlande och händelserikt – ingen dag är den andra lik. Vill du leda medarbetare i en unik miljö där vi skapar en meningsfull vardag tillsammans med brukaren, då har vi jobbet för dig!

Mo Gård LSS är en del av koncernen Mo Gård som är en stiftelseägd non-profit organisation. Mo Gård LSS erbjuder specialiserade tjänster inom ramen för Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), samt utbildning i form av Gymnasiesärskola. Vår verksamhet vänder sig till personer med kommunikativa funktionsnedsättningar i kombination med psykisk/psykosocial problematik eller annan funktionsnedsättning. Vi erbjuder stöd och behandling genom arbete, boende, fritid och utbildning. Vi är en välkänd aktör inom området med över 70 års erfarenhet. Hos oss arbetar omkring 400 medarbetare och inom verksamheten finns drygt 20 enheter i form av boenden och daglig verksamhet i södra och mellersta Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Enheten är en gruppbostad för döva och hörselskadade vuxna med ytterligare funktionsnedsättningar och består av åtta lägenheter samt allmänna utrymmen. Våra brukare använder teckenspråk eller anpassad kommunikation. Som chef innehar du tillståndsansvar för enheten och du ansvarar för verksamhetens processer och utveckling. Du har ett eget ekonomiskt ansvar samt personalansvar för 25 månadsanställda medarbetare. Vidare ingår du i ledningsgruppen för LSS verksamheten tillsammans med områdeschef och övriga enhetschefer och tillsammans arbetar ni för att utveckla verksamheten.

Din bakgrund och profil

Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har utbildning inom social omsorg. Du har tidigare arbetat inom LSS verksamhet och har erfarenhet av att leda en större personalgrupp. Tjänsten kräver att du har chefserfarenhet. Som person är du utåtriktad och har lätt för att samarbeta, skapa kontakter och bibehålla relationer med brukare, vårdnadshavare och medarbetare. Vi vill att du är trygg, stabil och strukturerad samt har god självinsikt och ett flexibelt tänk och synsätt. Som chef på Mo Gård vill du bidra till gott samarbete och utveckling mellan våra enheter i Enköping. Då vi arbetar i en teckenspråkig miljö är kunskaper och intresse för teckenspråk meriterande.

Övrigt

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret. B-körkort är ett krav.
Tillsvidareanställning 100 %, vi tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Tillträde snarast.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att vända dig till:
Renate Östnes, områdeschef: 010-471 66 93, renate.ostnes@mogard.se
Vill du veta något som berör vår rekrytering kontaktar du:
Carita Klang, Rekryteringssamordnare: 010-471 67 88, carita.klang@mogard.se

Inför rekryteringsarbetet har Mo Gård LSS noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Vi tar emot ansökan via e-post rekrytering@mogard.se. Märk din ansökan ”EC Enköping”. Vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 2019-02-17.

Varmt välkommen med din ansökan!