Tillbaka

Enhetschef, MO GÅRD LSS, Stockholm

Mo Gård LSS är en del av koncernen Mo Gård som är en stiftelseägd non-profit organisation. Mo Gård LSS erbjuder specialiserade tjänster inom ramen för Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade (LSS), samt utbildning i form av Gymnasiesärskola. Verksamheten vänder sig till personer med syn-/hörselnedsättning i kombination med ytterligare funktionsnedsättning.

Mo Gård är en välkänd aktör inom området med snart 70-års verksamhetserfarenhet. Mo Gård LSS har drygt 400 medarbetare och inom verksamheten finns drygt 20 enheter i form av boenden och daglig verksamhet, i södra och mellersta Sverige.

Nu söker vi en enhetschef till gruppbostaden Broder Pehr i Hägersten, Södra Stockholm. Det är ett LSS-boende för personer med medfödd dövblindhet samt ytterligare funktionsnedsättningar.

DIN BAKGRUND OCH PROFIL

Vi söker dig som är socionom, beteendevetare, socialpedagog, har utbildning i social omsorg eller har likvärdig utbildning inom beteendevetenskap. Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta inom LSS-verksamhet. Tjänsten kräver att du har chefserfarenhet samt gärna utbildning inom ledarskap. Vi söker dig som har mycket god ledarskapserfarenhet och som kan inspirera, engagera och motivera dina medarbetare. Du tar ansvar, driver processer och uppnår resultat.

Vi ser att du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta, skapa kontakter och underhålla relationer. Som person är du trygg, stabil och strukturerad, har självinsikt och kan anpassa dig till förändrade krav.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som enhetschef innehar du ett tillståndsansvar för en eller flera enheter. Du ansvarar för ekonomi, personal och verksamheternas innehåll. Du kommer att ingå i en ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och andra enhetschefer där du arbetar för att utveckla verksamheten.

Övrigt

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret.

Varaktighet/arbetstid

Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning. Tillträde snarast.

Lön

Månadslön enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vid frågor angående tjänsten:

Renate Östnes, områdeschef:  070-531 64 77 eller 010-471 66 93
renate.ostnes@mogard.se

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen:
Anna Abrahamsson, konsult: 0725-75 86 33 eller 010-471 66 86
anna.abrahamsson@mogard.se

Vi tar emot ansökan via e-post rekrytering@mogard.se

Inför rekryteringsarbetet har Mo Gård LSS noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag 20 januari.

Varmt välkommen med din ansökan!