Tillbaka

Behandlingspedagoger, Mo Gård HVB, Erstorp/Skärlunda

Mo Gård är en stiftelseägd non-profit verksamhet som erbjuder tjänster inom stöd och service, behandling, utbildning samt kunskapsstöd. Verksamhetens fokusområden är kommunikation och funktionsnedsättning. Vi bedriver verksamhet i 8 städer runtom i Sverige och har ca 600 anställda.

Mo Gård HVB är en del av Mo Gård. Vi driver flera HVB-hem och en bostad med särskild service. Vi finns på flera olika orter i Sverige och har verksamhet för barn, ungdomar och vuxna som har en psykosocial problematik och/eller psykiatrisk problematik ofta med behov av extra stöd när det gäller kommunikation.

Nu söker vi behandlingspedagoger som vill arbeta på en liten enhet med stora möjligheter, ni kommer att arbeta med stöd i boendet. Vi har ett miljöterapeutiskt arbetssätt. Tjänsterna är placerade på våra enheter i Östergötland – Erstorp utanför Finspång och Skärlunda utanför Norrköping. Arbetet som behandlingspedagog är ett varierande arbete som bygger på initiativkraft, flexibilitet och självständighet.

DIN BAKGRUND OCH PROFIL

Vi söker dig som vill arbeta för människor i utsatta situationer och som förstår vikten av att skapa relationer genom intresse, lyhördhet och förståelse för den enskilda individen. Vi vill att du har en utbildning som behandlingspedagog eller liknande och att du är trygg i dig själv. Vi ser gärna att du har erfarenhet från psykiatri. Arbetsspråket är teckenspråk. En merit är teckenspråk, men inget krav. Teckenspråksutbildning erbjuds. B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att möta människor med olika bakgrund, olika behov och olika förutsättningar. Fortbildning/utbildning erbjuds både internt och externt, det är en viktig och prioriterad del för verksamhetens utveckling och framgång. Handledning sker kontinuerligt för alla personalgrupper.

ÖVRIGT

En förutsättning för anställning är att du kan visa ett utdrag från belastningsregistret.

VARAKTIGHET/ARBETSTID

Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning. Tillträde snarast.

LÖN

Månadslön enligt överenskommelse, individuell lönesättning. 

Vid frågor angående tjänsten:

Ansvarig rekryterare: Annika Söderberg (Platschef Skärlunda, Mo Gård AB) 010-471 66 09, annika.soderberg@mogard.se

Inför rekryteringsarbetet har Mo Gård noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag: 2018-01-31

Vi tar emot ansökan via e-post: annika.soderberg@mogard.se  

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

!